Zoeken naar wellness brugge

wellness brugge
 
Forever Beauty Brugge Hotstone massage, shiatsu, voetreflexologie, schoonheidsverzorging en gezondheidsbehandelingen Wellness en relaxatie te Brugge, Jabbeke, Oostkamp, Loppem, Damme, Zeebrugge.
Forever Beauty te Brugge masseert al je spanningen en stress weg. Onze schoonheids en gezondheidsbehandelingen zorgen ervoor dat je opnieuw van binnenuit straalt en ontspannen in het dagelijks leven staat. Ons massage aanbod omvat diep relaxerende hotstone, shiatsu, voetreflex en 4 elements massages en een verjongende Japanse gezichtsmassage.
Wellness Relais Chateaux Hotel Heritage in Brugge Belgium.
De wellness, ideaal om weer op krachten te komen, is 24 uur per dag beschikbaar. In Hotel Heritage zorgt ons eigen 24-uurs fitnesscentrum voor de perfecte start of het perfecte einde van uw dag. Wij zorgen bovendien voor water en verse handdoeken en wij hebben nieuwe technologische uitrusting van topniveau zoals een powerplate, hometrainer, fitnesscirkel. Hotel Heritage Brugge.
Wellness: Maison Bousson Blekerijstraat 30 B-8310 Brugge.
Wellness Brugge Alle Wellness zaken in Brugge op Relaxy.be Relaxy.be.
Op deze pagina kan je alle wellness centra uit de regio Brugge terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het geknipte wellness centra terugvinden uit de regio Brugge.
Wellness hotels in Brugge HotelSpecials.be.
Een wellnesshotel in Brugge is ideaal voor een weekendje relaxen met je partner, want wat is er fijner dan wellness met overnachting? Geniet tijdens een wellness weekend met overnachting van de vele faciliteiten, zoals een sauna, zwembad en massages en kom helemaal tot rust.
BB casa romantico Luxe Gastenkamer Brugge Boutique Hotel Contact.
Wellness: sauna, zwembad, jacuzzi. De wellness accomodatie staat ter beschikking vanaf s ochtends 09.00uur tot 2000: uur 2.00h. Omdat wij al onze gasten graag een totaal ontspannen verblijf willen bezorgen, hebben wij de wellness geheel vernieuwd en uitgebreid met o.a.:
Omaré Pure Wellness Welkom.
Op een halfuurtje rijden bent u in de romantische stad Brugge. Wim en Stephanie verwelkomen u graag. Bij ons is hygiëne één van onze prioriteiten; dagelijks wordt het zwembad en de spa gecontroleerd, volgens de normen van de vlarem2. Dit gebeurt door middel van de desinfectie installatie van ph chloor, die ervoor zorgen dat het zwembad en de spa hygiënisch en helder water bevatten. Altijd leuk om te krijgen en zeker ook aangenaam om te geven. Volledig naar u wens en budget, kunnen wij voor u een originele cadeaubon samenstellen. Waardebonnen zijn een jaar geldig. Uw waardebon kan zowel voor wellness arrangenmenten en behandelingen gebruikt worden als voor aankoop van producten.
Schoonheids en Wellnessinstituut Lieve Mestdagh in Brugge BE, cadeaubon Relaxen met Twee Bongo.
De cadeaubon geeft recht op het volgende arrangement voor twee personen: thee een rug en schoudermassage 30. SAUNA WELLNESS SKIN CARE SYNTHIA IN BRUGGE. De cadeaubon geeft recht op één van de volgende arrangementen voor twee personen: peeling packing. CALDARE IN TORHOUT BE.
Privé sauna Brugge West-Vlaanderen, Schoonheidsinstituut La Maison de Marie Varsenare Jabbeke.
Op basis van onze jarenlange ervaring en samen met ons gespecialiseerd team zorgen wij ervoor dat alles voor u naar wens verloopt. Bij ons is hygiëne één van onze prioriteiten, dagelijks wordt de spa gecontroleerd, volgens de normen van de Vlarem 2.
Bodylicious Beauty Wellnesscenter.
2u wellness, scrub en pakking van de rug, rug en beenmassage. Bij afscheid ontvangt u elk een luxe reinigingsset van Babor voor het gelaat Voor 2 tot 6 personen. duur: 3 uur. vanaf 3e persoon 1/2 uur extra saunaplezier. vanaf 4e persoon 1 uur extra saunaplezier. Moroccan Mini hammam. Deze exotische behandeling neemt je mee naar het verre oosten. Wil je even wegdromen en je in exotische stijl laten baden en masseren? Dan is de mini Hammam iets voor u! Moroccan Bath prijs/duur: 100/1u40. Moroccan Mud prijs/duur: 160/2u45. Moroccan Palace prijs/duur: 220/3u45. Honing Massage 130/120min. Moroccan Mini hammam vanaf 100/1u40. 8310 Assebroek Brugge.

Contacteer ons