Resultaten voor thermen spa

thermen spa
 
Thermen van Spa Ardennen.nl.
De Thermen van Spa bieden maar liefst 800 m aan binnen en buitenbaden, diverse saunas, schitterende hammams en bijzondere relax ruimten onder Woodlicht en infrarood licht. De meeste bezoekers van Thermen van Spa komen voor het bain carbo gazeux, het koolzuurbad.
Thermen R.
Welkom Les Thermes de Spa.
De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programmas voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
We waren ook blij vooraf een tafel te hebben gereserveerd voor het avondmaal: heerlijke keuken maar L'Auberge' is vooral een goed restaurant en reserveren voor een tafel vooraf is echt noodzakelijk. De vouchers voor toegang tot de thermen van Spa zijn 6 euro per persoon goedkoper dan de ingangsprijs aan de kassa van de thermen.
Thermen Londerzeel.
We zijn alleen gesloten op 25 december Kerstmis en 1 januari Nieuwjaar. Op 24 december en 31 december is alleen de receptie open tussen 1000: en 1600: zodat u cadeaubons kan aankopen. Thermen Dilbeek Thermen Mineraal. Thermen Londerzeel is lid van: Sitemap.
Verblijf van 2 nachten.
1 lunch in de Thermen. 4 verzorgingen per persoon in de Thermen van Spa. Toegang tot de Baden de ganse dag van de verzorgingen en de nodige kabeltreintickets heen en terug inbegrepen. De volgende behandelingen worden aan Uw keuze overgelaten.:
Thermen Spa, Durbuy en meer: wellness in Ardennen op een rijtje! Goedkoop.be.
Voor een dagje naar de Thermen van Spa ben je individueel zon 31 kwijt, maar er zijn vaak diverse kortingsacties, speciale gezins en groepstarieven of goedkope arrangementen. Op de website van Thermen van Spa krijg je meer informatie en kun je je verblijf boeken.
Thermen Spa Sauna Thermen La Mer Day Spa Wellness en Sauna in Almere.
Inschrijven digitale nieuwsbrief. Saunabezoek online reserveren. Cocos Hot Oil Duo Special. Lomi Lomi Body Special. Evening Relax Special. Thermen La Mer Day Spa Scoutingpad 3, 1351 GN Almere Locatie: Vroege Vogelbos T 036-5386888 info@thermenlamer.nl Volg ons ook op: Facebook en Twitter.
Het kuuroord Spa in de Belgische Ardennen. Met informatie en aanbiedingen van hotels voor een weekend of langer kuren.
De thermen van Spa in de Ardennen. De thermen van Spa. Aan de rand van de hoge Ardennen ligt Spa. Dit stadje heeft een rijke historie als kuuroord door de schone lucht van de Ardennen en de warme bronnen die bij Spa omhoog komen.
Spa Hotel Radisson Blu Palace.
Ligging: Hotel Radisson Blu Palace ligt in het midden in het centrum van Spa, op de Place Royale, aan de voet van de nieuwe Thermen van Spa. Faciliteiten: Hotel Radisson Blu Palace beschikt over een bar, een brasserie met verwarmd terras.

Contacteer ons