SAUNA ONLINE - Ervaringen met sauna's, thermen en spa's

Sauna weekend met Weekenddesk


De beste deals bij Groupon!


Sauna's in de provincie West Vlaanderen

Beschrijvingen van sauna's in de provincie West Vlaanderen. Ook jij kunt meedoen!

Over Sauna van Bloso te Blankenberge, Sauna Het Hemelhuis in Brugge, met hammam, belevenisdouches, koud dompelbad, relaxatieruimte met open haard, infrarood, massages, gezichtsverzorging. Caldare Sauna, Sauna Suomi Zandvoorde.

Klik hieronder op de provincie of op de sauna, thermen, spa

Steden in West Vlaanderen :


Klik hier voor beschrijving van sauna, thermen, spa :


Blankenberge
Brugge
Roeselare
Zandvoorde

Sauna van Bloso te Blankenberge

Sauna van Bloso te Blankenberge

Hallo,

Gisteren bezochten we de gloednieuwe sauna van Bloso in Blankenberge. Het complex is werkelijk verbluffend. Er zijn diverse sauna's (hetelucht, infrarood, kleurentherapie), er zijn heel wat douches, er is een heerlijk stoombad en een schitterend instructiebad. Men zou zich afvragen waarom iemand eigenlijk een zwembroek draagt in een zwembad J, zo heerlijk is het om naakt een baantje door het zwembad te trekken. Alles is zeer modern en gloednieuw, er is zelfs aan de minder validen gedacht door het plaatsen van liftjes bij zwembad en whirlpool. De kleedkamers zijn zeer ruim, er is een schitterende relaxruimte (met open haard!). En voor ons zeer belangrijk: het is geen sauna met een reukje aan. Alles is zeer deftig, iemand met minder ernstige bedoelingen zal van een kale reis terugkeren!

Werkelijk een aanrader! Het is wel nuttig op voorhand de openingsuren te consulteren, want er is een avond voorzien voor dames alleen (dinsdagavond), en een avond waar verplicht in badpak wordt genoten van de sauna.

Paul

Sauna van Bloso - Koning Boudewijnlaan 15 bis - Blankenberge - website »

Het Hemelhuis in Brugge

Het Hemelhuis in Brugge

Beste,

Graag stellen wij onze nieuwe creatie voor nl een publieke sfeersauna het Hemelhuis :
Als enige publieke sauna en gelegen langs de schilderachtige reien van Brugge kunnen vanaf heden alle liefhebbers van sauna en wellness terecht in het Hemelhuis. Wij bieden o.a. 2 saunacabines (95grC en 80grC).

Hammam, belevenisdouches, koude douches, warm voetenbad, koud dompelbad (binnen en buiten), relaxatieruimte met open haard, infrarood, massages, scrubbing, gezichtsverzorging (produkten Daniele de Winter, Monaco).

Meer informatie betreffende prijzen en openingsuren zal je vinden op onze website.

Hopelijk tot binnenkort.

Warme groeten, Martine en Koen

Sauna Het Hemelhuis - Groenerei 16 - Brugge - website »

Thermen R in Roeselare

Thermen R in Roeselare

Beste,

Graag willen wij ons saunabezoek delen met anderen.

Gisteren zijn we naar Thermen R geweest in Roeselare, en dit is echt mooie sauna. Verzorgd tot in de puntjes, echt af, zalige opgiet sessies, een mooie huiskamer, superveel verschillende sauna's, een groot domein, dus je zit niet als sardientjes op elkaar... Een aanrader dus, alleen is het personeel onvriendelijk en arrogant.

We waren nog maar met onze auto op de parking, of iemand van het personeel kwam de parking opstormen om te melden dat flessen water niet toegelaten zijn in de sauna. Ja natuurlijk geen enkel probleem, maar dit kan wel op een andere manier gezegd worden, éénmaal binnen aan de balie vonden meneer en mevrouw van de sauna het nodig om nog eens op een arrogante manier te verduidelijken dat flessen water niet mee mogen naar binnen. Wij hebben er geen probleem mee dat er regels zijn in de sauna, maar elementaire beleefdheid is toch ook deel van de ervaring en een relax gevoel bij het binnenkomen hadden we dus absoluut niet.

Mochten mensen overwegen naar deze sauna te gaan, het is top maar je neus kan wel afgebeten worden.

mvg, Jonathan

Thermen R - Kaasterstraat 44 - Roeselare - website »

Caldare Sauna - Wellness te Torhout

Caldare Sauna - Wellness te Torhout

Wilt u genieten van een zalig deugddoende sauna in alle rust? Waar je kunt genieten van een ontspannende en doeltreffende massage? Waar je kunt proeven van heerlijke hapjes of een verfrissende smoothie van vers fruit, boordevol vitamientjes? En waar een fantastische service en kwaliteit voorop staan? Dan is Caldare precies wat u zoekt!

Caldare is een nieuwe publieke sauna gevestigd te Torhout. Caldare staat voor rust, sereniteit, kwaliteit en dit alles in een modern kleedje. Men biedt een ruim aanbod aan arrangementen, lichaams-en gezichtsverzorgingen allen op basis van Thalgo-producten en er is een heel mooi saunacomplex. Dit bestaat uit een stoombad, een vochtige sauna, een droge sauna en een zwembad met jetstream en ingewerkt jacuzzi. Bij het binnenkomen wordt je als klant vriendelijk onthaald waarbij er een korte uitleg gegeven wordt bij de verschillende werkingen van de sauna's.

Het verschil met andere Sauna 's zit in de details, zo is het douchegedeelte voorzien van verschillende douchekoppen, allen met een ander effect. Verder is er een ontspanningsruimte met een heel speciaal plafond, dat zeker een bezoekje waard is en ook in de tuin met ligstoelen of de loungeruimte kun je heerlijk ontspannen, vergezeld van een hapje of een drankje.

Tot slot is de opgietsessie een ware en warme aanrader! Deze gebeurt onder begeleiding, waarbij de werking toegelicht wordt.

Caldare is dus zeker en vast een bezoekje waard!

Ann en Matthi

Caldare Sauna - Wellness - Zwevezelestraat 90 - TORHOUT - website »

Sauna Suomi te Zandvoorde (Zonnebeke)

Sauna Suomi te Zandvoorde (Zonnebeke)

Een mooie kleine zeer schone sauna met een zwembad binnen en buiten sauna en buiten bubbelbad vlakbij de franse grens (Rijsel).

Reeds ontdekt door mensen uit de regio en enekele nederlanders uit Lille.

Is het mogelijk om op uw website een kaart van Belgie te zetten met de vermeldinging waar de Sauna 's zich bevinden. (gaan we aan werken, Loek)

mvg Kees

Sauna Suomi - Zandvoordeplaats 5 - Zandvoorde (Zonnebeke) - website »

SAUNA ONLINE . BE

HCG Tablets: de ECHTE afslankkuur!
| Contact | Privacy en Copy Right | Disclaimer | Links | SiteMap |